Login
Register
startmenuen

Til at skrive effektive Google AdWords Vælg Annoncer

1. Mål den rigtige målgruppe Target den rigtige målgruppe ved at vælge sprog og lande, du ønsker at målrette. For eksempel, jeg udelukke alle de lande, hvor engelsk ikke er forstået af en stor procentdel af befolkningen.

2. Tilpas dine søgeord Brug firkantede parenteser "[...]" omkring dine søgeord / s. For eksempel: [Google] [google adwords] Din reklame adwrods vises kun, når søgningen er for det præcise søgeord sætning, du har medtaget i parentes. Annoncen vises ikke for søgninger, der indeholder andre søgeord. I vores eksempel, ville det være for søgninger som "google søgning" eller "google nyheder."

3. Test flere annoncer samtidig Test altid 2 (eller flere) annoncer på samme tid. Dette er hvad der er kendt i den trykte branchen som en A / B split test. Find ud af, hvilken en producerer højere klikker gennem forholdet. Derefter erstatte den svagere ydende annonce med en ny. Fortsæt denne proces i din uendelige søgen efter at få den højeste klikker gennem forholdet muligt.

4. Track The Return-On-Investment Of Hver annonce Google sporer klik gennem forholdet mellem hver enkelt annonce. Men det betyder ikke spore konvertering. Brug en speciel sporing link i hver annonce for at spore sin konvertering. For eksempel kan du vedhæfte hver enkelt annonce med en affiliate tracking system link. Kontroller, at hver annonce producerer et afkast af investeret kapital.

5. Medtag målrettede søgeord i din annonce Medtag de målrettede søgeord i overskriften og beskrivelsen af ​​annoncen. Google vil fremhæve søgte nøgleord med fed i annoncen. Når folk scanne søgeresultater, de ser for de søgeord, de har indgået. Søgte nøgleord fremhævet med fed sikkert hjælpe til at fange brugerens opmærksomhed. Af denne grund, annoncer med søgte søgeord normalt udfører bedre end dem uden. 

 

5 SEO Tips til din hjemmeside Tip

# 1 - Fokus på Besvarelse Spørgsmål, Ikke på søgeord I løbet af de sidste par år Google og de andre søgemaskiner har forsøgt at bevæge sig væk fra en stabil streng af søgeord er det dominerende måde, hvorpå indholdet er rangeret og returneres i søgemaskinens resultater sider (SERP) og mere mod kvaliteten af ​​indholdet og hvordan det hjælper brugere, der kommer til dit websted. Er du leverer indhold, der besvarer en forespørgsel eller behov for dine besøgende? Er du give dem oplysninger, at de ville få svært ved at finde andre steder? Er du give ekspertudsagn på det felt, du diskuterer? Disse er blot nogle af de måder, indholdet nu bliver målt. De dage for at være i stand til at rangere

# 1 ved at vide, hvordan at proppe et søgeord i titlen på din blog-indlæg og bruge det liberalt hele dit indhold er færdig. Der skal være værdi i hvad du placerer på nettet, da der er en overflod af websteder, der forsøger at rang # 1 for et væld af søgeord. Kvaliteten af ​​indholdet er vigtigst, ikke mængden af ​​søgeord.

Tip # 2 - Sørg for at optimere din Meta data Mens søgeord mister deres betydning for kvaliteten af ​​dit indhold, er de stadig behov for at sikre, at søgemaskiner vide, hvad din blog-indlæg handler om. Hvor er det bedste sted at bruge dine søgeord? I titlen på din blog, såvel som titel-tag og meta beskrivelse. I tilfælde af at du er bekendt med disse vilkår, titlen tag er det klikbart link, der vises i SERPs når du skriver i en forespørgsel af søgeord. Du kan finde et eksempel nedenfor, ved hjælp af forespørgslen "Valentinsdag ideer":

Tip # 3 - Del dit indhold på sociale medier Det kan synes som en no-brainer, men det er meget vigtigt, at du udnytter dine sociale medier kanaler til at sprede dine blogindlæg rundt. Under dit indhold deles er et signal til de søgemaskiner, som dine blogindlæg, samt dit site / mærke er en vigtig spiller, og er værdig til at blive rangeret højt i SERPs. Nu vil det ikke være øjeblikkelig, men jo mere værdifulde indhold du deler jo mere sandsynligt du er til at samle retweets, kan lide, og kommentarer. Jo mere det sker, jo flere mennesker bliver opmærksomme på dit brand og vil dele det med deres venner, familie og kolleger. Dette betyder ikke, at alle indlæg du laver på sociale medier bare skal være om dit indhold. Du bør også dele indhold, som du finder fascinerende, eller at du føler ville være nyttigt for samfundet i mennesker, du har på dine sociale kanaler.

Tip # 4 - Rel = kanoniske er din ven Når du er blevet stor nok, og dine blogs er begyndt at blive delt mere og mere, kan nogle større sites bede om at bruge dit indhold. Dette er fantastisk! En potentiel ulempe ved dette er imidlertid den større websted kan begynde at udkonkurrere dig for et stykke af indhold, du har arbejdet hårdt på at udvikle. Hvordan kan du undgå dette? Ved at spørge dem til at bruge rel = kanoniske tag. Denne HTML-tag hjælper søgemaskinerne afgøre, hvem den egentlige ejer af dette stykke indhold er, og til gengæld giver dem æren for det.

Det er også vigtigt, hvis du beder om at bruge et stykke indhold fra et websted. At sikre, at indhold forfattere ved, at de kan stole på, at du hjælper dem i stedet for outranking dem for indhold, de brugte meget tid på at udvikle kan gå en lang vej mod at opbygge et godt ry for dit websted. Du kan finde flere oplysninger om rel = kanoniske tag i hjælp sektion af Google Search Console.

Tip # 5 - Gør din blog Visual En af de bedste måder at gøre indhold, at folk vil se og dele er at gøre mere end blot at skrive en lang blog-indlæg. Du ønsker også at tilføje visuelle givet fald til at bryde op en lang strækning af indhold, eller at have forskellige indholdstyper på din blog.

yderligere