Login
Register
startmenuen

Har du brug for en ejendomsmægler?

Salg Uden en agent Salg uden en agent er en udfordring. Blandt de ting, som en agent tager sig af er notering af dit hus på flere notering tjeneste (MLS). Dette er den primære kilde til de fleste ejendomsmæglere, der søger efter ejendomme på vegne af kunder. Det er ikke usædvanligt for agenter til kun at vise boliger, der er opført på MLS, fordi de ved, at der vil være en anden agent for dem at forhandle med, snarere end at skulle beskæftige sig med en ukendt, ikke-professionelle sælger.

Det er sagt, mens der ikke har en MLS notering kan være ganske betydelige, er mange hjem stadig solgt med succes gennem aviser og rubrikannoncer. Sælge dit hjem på din egen dåse kræver også en stor mængde tid og energi, fordi du bliver nødt til at gøre mange af de opgaver, som den ejendomsmægler traditionelt ville gøre på dine vegne. Folk, der sælger deres eget hjem er en af ​​de følgende.

Godt bekendt med fast ejendom procedurer og kontrakter Test vandet for at se, hvad de kunne få for deres hjem, hvis de ønskede at sælge Noget desperate og uforberedt til at tabe penge på kommissioner I alle disse tilfælde skal folk, der sælger deres eget hjem har en stor mængde af fritid. Hvis du er klar til udfordringen, så gå efter det. (For relateret læsning, se Fem ting Hver Real Estate Investor bør vide.) The Devil You Know En statistik, der ville være interessant, men er svært at måle, er forskellen i den endelige salgspris for en ejendom, der sælges af ejeren og den samme ejendom, der sælges af en agent. Selvom interesser en ejendomsmægler kan være i strid med dine bedste interesser disse fagfolk kan stadig tjene et vigtigt formål. Ejendomsmæglere har generelt en mere realistisk opfattelse af, hvad et hjem er værd og gode agenter er dygtige til at få denne pris. Derudover ejendomsmæglere spare tid ved at vise dit hjem uden at afbryde din tidsplan mere end nødvendigt.

Måske er den vigtigste funktion af en agent er at sikre, at de kontrakter og andre juridiske spørgsmål er i orden. Ingen ønsker at komme igennem alle de stress på listen og sælge deres hjem og derefter finde ud af, at de bliver sagsøgt over en undgåelig kontraktbrud. Mens provisioner tager fra din bundlinje, rådgivning og due diligence (DD) af en god agent sandsynligvis værd. Udfordringen er at finde en god agent og sikre, at dine interesser er på linje.

yderligere