Login
Register
startmenuen

Hvordan at vælge den rigtige flaske vand

Når du køber flaskevand, kan det være svært at finde ud af hvilken en til at købe. Dette gælder især, hvis du er usikker på betydningen af ​​markedsføring terminologi på emballagen eller flasker. Mange mineralvand virksomheder har været fremme deres produkter som mere naturlig, sundere, eller overlegen i forhold til postevand. Dog kan en lidt forskning hjælpe, når du surfer et stort udvalg af aftappet farvande.

Nogle grundlæggende oplysninger kan hjælpe du køber et mærke eller type vand, der er bedst egnet til dig. Indkøb Flaskevand Køb naturlige mineralvand kilder. Virksomheder tilbyder en bred vifte af vandtyper. Dog kan du ønsker at købe vand, der er aftappet fra en naturlig kilde - som en fjeder eller artesiske brøndvand. Prøve:

Artesian godt vand. Dette er vand, der tappes fra en brønd, der indeholder enten sand eller sten, der fungerer som et vandførende lag. Akviferer er vigtige, da de er et naturligt filter for grundvandet. Mineralvand. Denne type vand ikke indeholder mere end 250 dele per million af opløste faste stoffer - den indeholder både mineraler og sporstoffer. Ingen mineraler eller andre elementer, som ikke allerede er til stede, kan sættes til produktet til enhver tid. Almindelige mineraler fundet omfatter: calcium, magnesium og kalium. Kildevand.

Dette skal indsamles fra en underjordisk kilde, der flyder naturligt på jorden overflade. Denne type vand skal indsamles kun fra foråret eller en aflytning system, der er direkte adgang til foråret. Danskvand. Denne type vand indeholder carbondioxid naturligt. Efter behandlingen kan virksomhederne tilføje kuldioxid tilbage i kuldioxid-indhold. Undgå vand på flaske fra kommunale kilder. Nogle virksomheder sælger flaskevand, der betragtes som "postevand" eller kommer fra en kommunal kilde. Hvis du leder efter en helt naturlig eller artesisk vand, bør ikke købes på flaske postevand. Renset vand skal opfylde ud af den amerikanske farmakopé standarder. Det skal igennem enten destillation, omvendt osmose, eller deionisering før den aftappes.

Imidlertid er det ofte indsamlet fra kommunale kilder og er generelt den samme som det vand, der kommer fra hanen. Du kan se disse mærket som "destilleret vand" eller "Renset drikkevand." Flaske renset vand er generelt ikke menes at være ringere end andre former for vand på flaske, men det bør være kendt, at det ikke kommer fra en naturlig kilde kilde, og anses ikke for artesisk vand.

Læs emballage etiketter. Hvis man ser på bunden af ​​flasken eller på bagsiden af ​​flasken, vil man se en mærkning, som henviser til den type plast, der anvendes i den særlige flaske. Mange aftappet farvande bruge en plastic kaldet PET. Denne særlige type af plast anvendes i en række forskellige plastemballage og betragtes som sikkert af FDA. Den kemiske Bisphenol A (også kendt som BPA) er kommet under en masse kontrol sidst. Som med PET, vil du se dette mærket på produkter, der indeholder enhver BPA. Imidlertid har FDA anmeldt flere studier, og har udtalt, at BPA er sikkert for forbrugerne.

yderligere