Login
Register
startmenuen

Gründe, benötigen Sie einen Matratzenschoner

En madras beskytter kan være den vigtigste tilbehør til at have for din madras. Der synes at være en masse forvirring om, hvad en madras beskytter gør. Ofte, når jeg bringer op en madras beskytter, når de sælger en madras, jeg får en umiddelbar "nej" så snart jeg begynder at tale, at kunden frygtede at være "upsold." Andre gange, kunden griner og proklamerer stolt, at de ikke gør "tisse i sengen," ikke at realisere alle de andre væsker, som den menneskelige krop producerer. Det forstyrrer mig, at så mange mennesker sover på madras uden en madras beskytter. Så hvad gør en madras beskytter gøre?

Hvad betyder en madras beskytter gøre?

En madras beskytter udretter fire ting:
Holder madrassen ren. Madrasser kan få temmelig grov over tid. Vi har alle svede om natten. Vi alle producerer olie fra vores skins. Nogle af os bære makeup. Vi alle kaste også døde hudceller. Der er andre aktiviteter, der kan producere en "våd plet" på sengen. Alt dette kan trænge igennem din ark og ind i madrassen. Når en lille får i din madras, er det næsten umuligt at få det ud af din madras. En madras beskytter forhindrer noget af det fra at komme ind i madrassen og kan tages af og vaskes.

Holder madras følelse i "som ny" tilstand i længere tid. Sved (eller fugt, ligesom breder en drink) vil bære ned skum i madrassen, afkortning komfort liv. Det er en lignende effekt til et køkken svamp efter alt for mange anvendelser. Selv om kun en lidt fugt trænger igennem, efter flere års hver aften brug, der tilføjer op. Du bliver nødt til at udskifte din madras hurtigere uden beskytteren.


Hjælper med at forhindre støv mide allergi fra at handle op. Støv mide allergi er meget almindelige og kan føre til spørgsmål såsom nysen, løbende næse, hvæsen, og åndenød. Støvmider spiser døde hudceller, og der vil være døde hudceller i din madras, hvis du ikke bruger en beskytter.
Hjælper med at beskytte garantien. Som jeg nævnte i min garanti indlæg, vil en plet ugyldiggøre garantien. Selv hvis pletten har intet at gøre med spørgsmålet om garanti, er det stadig annullere garantien.

Af alle disse grunde, alle har brug for en madras beskytter.

Madras protector vs rullemadras
En madras beskytter er anderledes end en rullemadras. Rullemadrasser generelt tilføje nogle niveau af polstring til madrassen (deraf navnet,), og er generelt ikke vandtæt. Madras beskyttere er tynde, vil ikke ændre fornemmelsen af madrassen, og er vandtæt. Hvis du køber den korrekte madras, vil du ikke behøver nogen ekstra polstring på madrassen, og du kommer til at bruge den tynde, vandtæt madras protektor i stedet.

yderligere