Login
Register
startmenuen

Top Issues opleves af bilejere med Vinduesviskere

En af de mest oversete dele på et køretøj er vinduesviskerne. Som bilejere, vi ikke tænker over dem, indtil vi har brug for dem, og inden da er det ofte for sent. Mens vinduesviskerne er totalt taget for givet, bliver de ekstremt vigtigt, så snart den første regnskyl af sæsonen hits, eller når vi har brug for at fjerne disse irriterende små snefnug fra glasset.

Denne artikel vil indeholde tips om de øverste spørgsmål, som det sydøstlige Massachusetts og Rhode Island bilejere står over for med hensyn til vinduesviskerne. Du kan få alle de leverancer, du har brug for at vedligeholde og reparere dine vinduesviskere på LaCava Auto Parts. Vi er en lokal auto forsyning i Fall River, der giver en bred vifte af dele, tjenester og reparationer.

Udtværing & udtværing

Det gør ikke gøre dig noget godt at bruge dine vinduesviskere hvis alle de gør, er udtværing og udtværing tværs dit vindue. Faktisk kan det være et spørgsmål om sikkerhed, og det skal tages hånd om med det samme. Denne effekt kan være forårsaget af klinger, der er slidte ud, en forrude eller en kniv, der er snavset, og det kan endda være forårsaget af billige vinduesvisker væske, der ikke kan få arbejdet gjort. Hvis dine klinger kun udtværing i én retning, kunne det også betyde, at en af ​​dine nuværende klinger eller begge er den forkerte størrelse.

Start med at tage et kig på dine klinger til at kontrollere for slitage. Hvis alt ser godt ud, løft dem op for at tjekke for noget, der kan være årsag til udtværing og udtværing, såsom døde bugs, blade eller andre former for snavs. Rens dine viskerbladene med sæbe og vand, og prøve det igen. Hvis vinduet ikke rydde op efter brug af væske, kan du have en dårlig rensevæske i der, der er i stand til at holde forruden ren og klar.

    Hvis du har brug for at erstatte dine viskerblade, bringe dit køretøj til LaCava Auto Parts, din South Coast auto levering og service center. Vi vil give dig en gratis viskerblad installation med hvert køb af et helt nyt par viskerblade på vores lokale Dartmouth området auto dele butik i Fall River, MA. Vi vil fjerne dine gamle blade og installere de nye helt gratis.

Stædig VAND BEADS

Der er nogle situationer, hvor vandet perler rent faktisk vil blive på forruden i stedet for at tørre væk med viskerne. Du kunne investere nogle penge i at få en af ​​disse forruden behandlinger på din lokale auto levering i Fall River. De få vandet til at perle op og derefter roll off dit vindue. Desværre, kan vand perler, der ikke vil gå væk komme i vejen for din kørsel og blive et sikkerhedsproblem.

Synderen bag genstridige vand perler er normalt forurening. Når du kører i store byer eller områder, hvor der er en masse konstruktion eller industrianlæg, kan du nogle gange se dette ske. Grime og rester fra ikke holder dit køretøj rent eller bygge op i vinterhalvåret kan også nogle gange give disse genstridige vand perler at bo put. Følg anvisningerne for forruden behandlinger meget omhyggeligt, og sørg for virkelig at rengøre glasset med en god kvalitet glasrens, før du sætter det på for de bedste resultater.

    LaCava Auto Parts har en bred vifte af behandlinger, vinduesvisker væske og top kvalitet vinduesviskerne tilgængelige på vores Dartmouth området auto dele butik. Stop ved at se alle de dele, værktøj, væsker og muligheder til rådighed på vores South Coast auto levering og service center. Ikke sikker på hvad du har brug for? Vores venlige og dygtige medarbejdere kan hjælpe!

STØJENDE VINDUESVISKERE

I bedste fald vil du sandsynligvis høre en lille smule af støj fra vinduesviskerne når de bevæger sig frem og tilbage over glasset. Dog kan støjende vinduesviskere være en reel distraktion og kan hurtigt blive irriterende og modbydelige. Støjende vinduesviskere normalt betyde, at viskerbladet er springer på tværs af vinduet, hvilket også kan forårsage striber, udtværinger og andre mærker, der kan forstyrre din synlighed og kørsel.

I mange tilfælde årsagen til støjende vinduesviskere er simpelthen på grund af en ophobning af voks, fedt eller olie, som kunne komme fra tung kørsel i dårlige forhold - vandpytter med fedtede substanser sprøjt op på din forrude - eller over spray fra rengøringsmidler og polerer. Rengøring dit vindue med en høj kvalitet vinduespudser kan virkelig hjælpe. Det er også nyttigt at rense eller udskifte dine viskerblade til at fjerne ophobning derfra så godt.

    Værste fald kan de andre grunde til støjende vinduesviskere være en bøjet arm på visker selv eller frosne blade om vinteren. Tjek det ud og se om du har brug for at gå til den automatiske levering i Fall River for en udskiftning. Hos LaCava Auto Parts, har vi alt hvad du nogensinde kunne skal rette, vedligeholde, ren eller erstatte dine viskerblade - og husk, vi vil installere din nye viskerblade for dig så godt, GRATIS!

yderligere