Login
Register
startmenuen

Hvordan du ændrer en beskadiget bil dør

Der kan komme et tidspunkt i livet af din bil, hvis du skal udskifte en dør. Måske døren ruster igennem, eller måske er det bulet repareres. Du kan også se, at fjernelsen af ​​en dør er dig, så at vide en masse nyttige åbning for større objekter, hvordan du fjerner og re-installere din dør vil være nyttigt, selv om det ikke er beskadiget.

Hvad kan være din grund, fjernelse og udskiftning af en bildør er ikke en meget vanskelig proces, og ikke et stort, dyrt mekanik værktøjskasse påkrævet.

Vær sikker på at have den højre dør: Hvis du udskifter din dør (i stedet for blot at fjerne det for bedre adgang) for at sikre, at døren, at du har anskaffet ved fysisk kontrol ved døren, er du erstatter det er korrekt ,

Find den rigtige størrelse skruenøgle til din bil dør: Kontroller skruerne på døre hængsler og dør holdere (se trin 4) for at finde den rigtige størrelse.

Dør kabler:

De fleste nye biler har en masse linjer i deres døre. Ved, at linjerne er forbundet med styrecomputeren i køretøjet. For at forhindre, at ledningerne fra skader, korrosion, producenter belægge ledninger, der bevæger sig fra karrosseriet til døren i en gummislange.

Træk gummislange ud af det i fordybningen af ​​døren eller krop, og skub den tilbage, indtil du en elektrisk stik til at afsløre (ikke forsøger at rive gummi). Tag stikket fra hinanden: fanen, skal du trykke på, og tag døren stik halvdelen af ​​den halve krop stik. Nogle forbindelser er mere kompliceret. Hvis din Connector synes at have to faner på det, så prøv at trække fanen midterste fra forbindelsen (det kan ikke helt ud), og tryk derefter på den anden fane, og træk dem fra hinanden. Vær forsigtig, især hvis din bil er ældre.

 

Dørholdere:

Dør Indehaveren af ​​er en lille plastik stang, som glider ind og ud af døren, når døren åbnes og lukkes. Dørholderen er kun beregnet til at åbne døren og tæt ved sig selv og er fremstillet til at holde meget svag. Du ønsker ikke vægten af ​​døren ved døren indehaveren.

Afskruning dørholderen fra kroppen af ​​bilen. Bemærk: I nogle køretøjer, dør indehaveren af ​​er en integreret del af den ene eller begge af dørhængsler. Hvis du finder det er tilfældet, skal du gå til næste trin.

Skru hængslerne. Har en ven holde døren for at arbejde, før styrtet, mens du prøver det, forhindre. Skru hængslerne af døren.

Fjern døren.

Ved at fjerne skruerne, skal døren altid falder væk fra kroppen. Er bildøren opretstående på en væg, kan vinduet nemt knække, så prøv ikke at understrege det mere end nødvendigt. Tjek de nye dørhængsler. Hvis de stadig er fastgjort, fjerne dem. Må ikke smide dem væk, kan de være nyttige, hvis noget nogensinde sker til hængslerne stadig på bilen.

 Juster den nye dør

Har din hjælper holde døren i en tilnærmelse af, hvor den gamle dør var, når den åbnes. Mens din assistent holder døren, køre op til døren hængsler og linje skruehullerne på hængslerne til skruehullerne på døren.

Bolt på ny dør på hængslerne

Sæt hængselstappen i bolthullerne og stram skruerne med fingrene. Når du har strammet skruerne et par omgange med fingrene, trække resten af ​​vejen ned med skruenøgle. Brug skruenøgle til at placere skruerne, de kan gøre på tværs af tråd og beskadigelse af ny dør, hvis de er placeret forkert.

Lukke døren ledninger.

Sæt den nye dør stikket i krop-forbindelse (hvis din dør stik involveret mere end én fane, skal du sørge for begge remme i den korrekte position dias).

Teste den nye dør elektronik.

Tænd bilen og trykker alle kontakter på døren, sørg for at de alle arbejder. Rul til toppen og selve bunden. Vinduet Sørg for, at nye vindue har hele spektret af bevægelse, der havde det oprindelige vindue.

Kontroller pasformen af ​​døren til bilen.

Luk døren, når det, som de ønsker, gå et skridt videre.

Juster døren fit:

Hængseltappe er den eneste måde at åbne døren til at passe, justere uden alvorlig krop arbejde. Skru dørhængsel boltene lidt, lige nok til at flytte døren til at forsøge at flytte døren ind i hængslet huller. (Ikke hver bil i stand til at bevæge døren i skruehullerne. Hvis dette er tilfældet, kan kroppen være nødvendig for at opnå en perfekt pasform).

 

yderligere