Login
Register
startmenuen

Få den information du behøver om bugsering tilbehør og mere

Fik spørgsmål om trækkende produkter? Vi har svarene!
Bugsering med din bil kan være en behagelig oplevelse. Med de rigtige trækkende produkter, bugsering tilbehør og overordnet set-up, vil du sandsynligvis finde dig selv bugsering oftere, og med en mindre indsats, end du nogensinde troede muligt. Advance Auto har kvalitet auto dele og bugsering produkter, du har brug for.

Hvad har jeg brug for at vide om trailer bugsering, før jeg vælger en trækkrog?

Der er tre vigtige stykker information, der er nødvendige, før du vælger bugsering uforudsete hændelser:

den maksimale trækkende kapacitet af dit køretøj (dette kan normalt findes i instruktionsbogen), den samlede vægt af anhængeren og dets last (GTW),    tungen vægt (TW) af anhængeren, når det er indlæst (dette er mængden af ​​lodret belastning trailer steder på anhængertræk).

Hvilken type trailer anhængertræk har jeg brug for?

Uforudsete hændelser er klassificeret baseret på den maksimale vægt, de kan trække. Jo mere vægt en trækkrog kan håndtere, jo højere sin klasse. Tjek den næste side for en liste af klasse til vægt fordeling.

 Hvad der er en bold mount?

Dette er den enhed, der glider direkte ind i hitch modtageren i den ene ende og holder bolden i den anden ende. Ved hjælp af en bold montere med den korrekte mængde af dråbe eller stige vil sikre traileren er niveauet bag blår køretøj.

 Brug for hjælp at vælge en bold til trailer bugsering?

Når du køber en bold til din trailer hitch, er der fem centrale overvejelser i at få den rigtige.

Diameteren af ​​kuglen skal passe til diameteren af ​​traileren kobler (normalt 1-7 / 8 ", 2" eller 2 5/16 "). Liften bolden; dette refererer til den yderligere stigning givet bolden over bolden mount. Diameteren af ​​skaftet skal matche diameter helhed i bolden mount. Længden af ​​skaftet skal vise mindst to tråde gennem bunden, når møtrikken er på plads. Klassen af ​​bolden; Sørg for at få en bold, der er samme klasse som din hage og bold mount.

 Hvordan kan jeg måle, hvor meget dråbe eller stigningen er nødvendig for bugsering uforudsete hændelser?

Starte med at måle afstanden fra toppen af ​​hitch modtageren til jorden. Derefter måle afstanden fra toppen af ​​indersiden af ​​anhængerkoblingen i jorden med traileren niveau. Fratræk højden af ​​traileren fra højden af ​​hitch; Dette er den mængde drop nødvendig i din bold mount. Hvis din trailer er højere end din hage, trække hitch højden fra højden traileren for at finde mængden af ​​stigningen nødvendig i din bold montere.

Brug for nogle bugsering tilbehør?

Når du har fået anhængertræk, bold montere og bold valgt, kan du stadig brug for et par flere elementer at afslutte jobbet:

    Ledninger stik og omformere, Ekstra belysning, En kobling at knytte til traileren tungen, Receiver låse, pins og clips, En hitch bold skruenøgle, En trailer stik
    
Bremse kontrol (valgfri baseret på trailer belastning størrelse)

 

Spørgsmål om trailer bugsering sikkerhed?

Her er nogle vigtige ting at huske:

    Trailer bugsering kræver øget styring og standsning bevidsthed.
    
Sørg for din trailer er i niveau, når knyttet til blår køretøj til at sikre sikker bugsering.
    
Sørg for, at bolden og bolden skaft passe stramt ind i bolden montere og trailer kobling.
    
Tjek trailer lys, dæk tilstand og lufttryk før bugsering.
    
Sørg lasten er trygt og sikkert.

Den rigtige bugsering produkter og bugsering tilbehør gør hele forskellen. Få de rigtige trækkende komponenter til dit køretøj!

yderligere