Login
Register
startmenuen

8 fødevarer og drikkevarer, du skal have, før Workout

Med disse 8 sunde snacks og små måltider din træning vil være dobbelt så effektiv og hele dit helbred vil forbedre. Arbejde ud det vigtigt at fitness og vægttab og en vigtig del af en sund livsstil, men det er kun den ene halvdel af ligningen, en sund kost er den anden del, som er lige så vigtig. Så kombinere disse snacks, som er godt for din krop og energi med din almindelige træning, og du er på rette vej til et sundt liv.
Har du prøvet nogle af disse opskrifter? Har du andre snacks, du foretrækker at spise, før dit arbejde ud? Fortæl mig i kommentarerne!
Leder du efter enkle og nemme pre-workout opskrifter? Tjek 8 sunde og lækre snacks, der vil sørge for din krop er helt klar til din træning.


1. Apple og Peanut Butter
Æble skiver og jordnøddesmør gøre det perfekte pre-workout snack. En kombination af naturlige kulhydrater og protein, denne snack er super velsmagende - og proteinet i jordnøddesmør vil hjælpe din krop til at opbygge og reparere muskler!
2. Hummus
Hummus er en stor kilde til protein, samt vigtige vitaminer og mineraler. Selv om det kan være ganske højt indhold af fedt, fedt er for det meste umættede og hjerte-sund.


3. Banana
En banan er en meget populær pre-workout snack til en god grund. Den kalium i bananer er med til at holde op med kramper, og kulhydrater er påfyldning, med til at øge din træning.


4. Protein pulver
Protein pulver kan virkelig hjælpe til at forbedre din træning. Vallen magt hjælper med fedt tab, samt bidrage til at styrke dine muskler.
Ingredienser
120 ml usødet vanille mandelmælk
120 ml kop vand
1/2 banan
Strejf af kanel
1 scoop vanille protein pulver (jeg brugte en pakke af Tone It Up er veganer vanilje protein pulver Perfect Fit)
Is
1 til 2 dråber flydende Stevia, valgfrit


5. Æg
Æg gøre en stor morgenmad til at forberede sig til en morgen træning. De er en glimrende kilde til protein, samt at blive påfyldning og lækker!


6. Havre
Havre er fyldt med fibre, der langsomt vil frigive ind i din krop, mens du træner, hjælpe med at bevare din energi niveauer.


7. Frugter og nødder
Frugter og nødder tilbyde dig en velsmagende kombination af vitaminer og proteiner, hvilket gør den til en af de nemmeste snacks til at have, før din træning.


8. Beet Juice
Sukkerroer saft har mange sunde egenskaber. Det øger blodgennemstrømningen, og er fyldt med immun forstærkende C-vitamin og fiber.

yderligere