Login
Register
startmenuen

Videnskab Says Usikre mennesker er kreative Geniuses

Forskningsresultater

Hjerneforskere har opdaget der er neuroner i hjernen, der bliver fyret op mere i mennesker med usikkerhed. Ifølge Dr. Candace Pert, en neurolog, der er peptider, som er den biokemiske basis for følelser i kroppen, og når en person føler sig usikker, er der en vis mængde af følelser, der udløser peptiderne. Peptiderne er aminosyrekæder, der bærer dem proteiner, som er grundlag for alt liv. De følelser og følelser forbundet med usikkerhed udløser disse peptider, der udløser biokemiske reaktioner i hjernen, der forårsager affyring af neuroner til at blive stimuleret, derfor åbner højre og venstre hjernens funktion til at fungere for den person at være kreativ. Dette er den videnskabelige forklaring på, hvorfor usikre mennesker er mere kreative. Nu til den sociale faktor.

Sociale Faktorer

Usikre mennesker har en tendens til at handle anderledes og åbenlys ved at være dårlige vindere og dårlige tabere, taler om andre mennesker i negative måder og endda "offentligt nedgøre dem, de var engang tæt på - i henhold til Miss Mae. Hertil kommer, usikre mennesker nægter at se det positive, og i stedet er pessimistiske; de ser glasset som værende halvt tomt. Så i det væsentlige, når usikre mennesker ser sig selv i spejlet, de ikke kan lide hvad de ser. Så for at modvirke disse negative følelser, de får kreativ. Kunstner komme med de mest uhyrlige, fremragende og mindeværdige præstationer, forskerne brænde midnat olie og efterlader ingen uforsøgt til at gøre opdagelsen eller bevise en hypotese, og opfindere aldrig stoppe deres udøvelse. De kreative genier arbejder for at producere fantastiske produkter, forestillinger og kure til at opnå priser og udmærkelser, der for sikre mennesker ville være tilfredsstillende, men mærkeligt nok, ikke så for usikre folk. Men der er en positiv side til de negative tendenser.

Store bedrifter af resultater

Usikre mennesker udrette genial og strålende, ikke at nævne utrolige bedrifter. De har hjernen stimulus til at fyre neuronerne til at gøre ting, som andre mennesker ikke ville have selv udtænkt og få den "gyldne øjeblik" af bifald, anerkendelser og anerkendelse, de fortjener. Et eksempel på dette er Czeslaw Milosz, en nobelprismodtager digter og forfatter, der tilstod "Fra tidligt at skrive for mig har været en måde at overvinde min reelle eller indbildte værdiløshed."

Der er mange positive resultater fra tilfælde, hvor folk kan føle sig usikre og usikker på sig selv og deres evner. En hjerne stimulus hjælper med at få den "kreative safter flyder", og resten som de siger "er historie. Mange store og vidunderlige opdagelser og forestillinger tilskrives glans og genialitet fra hovederne på folk, der er usikre. For resultater og utrolige fremskridt lavet af kreative personer, ville det ikke være en dårlig ting for os alle at "styrke vores kreativitet."

yderligere