Login
Register
startmenuen

Udvælgelse af hjemmet klimaanlæg

Køb den rigtige centrale klimaanlægget med hjælp fra denne ekspert, uvildig vejledning. Denne artikel indeholder foregribe omkostninger, vælge størrelse, granske garantier, og meget mere.
Hvis du tænker på at installere eller udskifte et centralt klimaanlæg, er du sikkert klar over, at dette er et af de mest markante hjem forbedringer, du kan gøre med hensyn til komfort. På en varm, fugtig sommerdag, få bekvemmeligheder føje til livskvalitet mere end centrale klimaanlæg.

Aircondition er også en af de dyreste forbedringer vil du sandsynligvis gøre, så det betaler sig at gøre dit hjemmearbejde og vælge klogt.

Typer af Central Air Conditioner

Denne artikel handler om hele huset air condition FTXL35JV/RXL35M3 2015 + WiFi Daikin, ikke single-værelse enheder eller varmepumper. I modsætning til vinduet, bærbare, eller in-the-wall enkelt værelse klimaanlæg, distribuerer en central klimaanlægget konditioneret luft i hele huset. Hvis du ikke er sikker på, om at købe individuel værelse klimaanlæg eller en central air condition, se artiklen Vælge Central- eller Room AC, som sammenligner de to. For information om single-værelse klimaanlæg, se Sådan køber et vindue eller Room Air Conditioner.
Som det fremgår af diagrammet, en central air conditioning system består af en kondensator enhed, en luft-håndtering enhed med en blæser (såsom en tvungen luft ovn) og en fordamper spole, og et system af kanalsystem for udveksling af rumluft med kølet luft.

Kondensatoren sidder typisk udendørs, og luften handleren med fordamperen er normalt placeret i kælderen, loftet eller garagen. Kanalsystemet er ført gennem kælderen eller på loftet og vægge i hele huset.

Klimaanlægget anvender køleteknik at afkøle luften. (For mere om, hvordan det fungerer, se, hvordan en Central Air Conditioner virker.)

En varmepumpe er relateret til et klimaanlæg. Det er hovedsageligt en central klimaanlægget, der kan vendes om vinteren til at opvarme et hus. Hvis du gerne vil vide mere, se Varmepumper Buying Guide.
A / C størrelsesguide og pris

Hvis du har besluttet, at en central AC enhed er rigtige for dit hjem, er det tid til at grave dybere ned i den særlige størrelse og type enhed, såvel som dets energieffektivitet, funktioner, garanti og meget mere. Disse spørgsmål behandles nedenfor. For yderligere hjælp, se:

    Dimensionering en Central Air Conditioner
    Central AC Omkostninger Overvejelser

Central AC Energieffektivitet

På grund af nutidens høje omkostninger til energi, klimaanlæg er meget dyre at betjene, og de forbruger mere end deres andel af vores dyrebare energiressourcer. På grund af dette, når du vælger et klimaanlæg, navnet på spillet er effektiviteten, det vil sige, et klimaanlæg evne til at omdanne energi (el) ind køling på den mest omkostningseffektive måde. Du ønsker maksimal køling for minimum bukke.

En note om udskiftning en aldrende systemet: Sørg for at udskifte både udendørs kondenserende enhed og den indendørs fordamper. Hvis du bare udskifte kondenserende enhed, kan potentielle gevinster af en højere effektivitet enhed tabt.

Energibesparende funktioner

For at opnå særligt høje SEER ratings, kan klimaanlæg have et vilkårligt antal energibesparende funktioner. Lede efter:

• Store spoler til mere effektiv varmeoverførsel

• En høj temperatur rating (EER) er større end 11,6, og en termisk ekspansionsventil. Når vejret er hotteste, det oversætter til højeffektiv drift.

• En variabel hastighed blæser til at reducere elforbruget, skræddersy brugen til behovet

• En ventilator kun kontakt. Dette giver dig mulighed for at slukke for køling, men lad blæseren kører for at cirkulere luft til mere naturlig, prisbillig køling.

• En automatisk forsinkelse fan switch, der holder blæseren på længe nok til at udnytte resterende kold luft der er tilbage efter at kompressoren slukker

• Et filter indikator lys, der lader dig vide, når filteret skal udskiftes. Dette øger effektiviteten ved at sikre korrekt vedligeholdelse.

Hvad med Ultra-High Efficiency?

Har du brug for en ultra-højeffektiv klimaanlægget? Ikke nødvendigvis. Selvfølgelig, for skyld miljø-fra energi brugen af til drivhusgasemissioner-jo højere effektivitet, jo bedre. Men, i dollars, de besparelser i forhold til den præmie, du vil betale måske ikke blyant ud for dig, især hvis du bor i et klima, der kræver lidt køling i løbet af året, eller hvis dit hjem er ikke stramt isoleret. På den anden side, hvor et klimaanlæg skal kører ofte i løbet af året, vil en meget effektiv model betale for sig selv i energibesparelser over en årrække.

yderligere