Login
Register
startmenuen

Reservedele til gassystemet

Bremsevæske er en vigtig komponent til køresikkerheden. Det overfører kraften fra bremsepedalen til hjulet. Som et resultat, du bremse bilen, når du træder på bremsen.

Den varme, der genereres af friktionen kan nedbrydes fluidet over tid eller fordampe. Så bremserne ikke fungerer ordentligt, hvilket kan være meget farligt, ikke kun ved kørsel med høj hastighed eller i trafikerede områder.

Væsken har også et andet formål. Det tjener som smøremiddel til bevægelige dele og forhindrer rust eller sammenklumpning. Hvis din bremsevæske er ikke længere i god stand, kan forskellige dele af bilen blive forringet. Over tid, bremsevæske rekord gennem små huller i sæler og rør vand. Vand ændrer egenskaber bremsevæske negativ. Derfor er det ekstremt vigtigt, at bremsevæsken ændring regelmæssigt for at sikre, at din bil fungerer korrekt.

Hvorfor er det vigtigt at skifte bremsevæske regelmæssigt?

Således kan bremsevæske udføre sit arbejde ordentligt, er det vigtigt, at det ikke er forurenet med andre stoffer. Vand eller luft i væsken forringe effektiviteten af ​​bilen. Hverken vand eller luft kan modstå det høje tryk samt bremsevæske.
Måder at dræne bremsevæske

Der er flere metoder, som du kan bruge til at dræne den gamle bremsevæske. Anvendelsen af ​​positivt tryk er formentlig den letteste metode. Du kan downloade det nødvendige udstyr for lidt penge til at købe og spare dig selv en masse besvær med det, når dræning.
Undertrykket metode er lige så effektive, men det er dyrere, fordi du har brug for en god vakuumpumpe til det. Desuden skal de også passer på udluftningsventil, således at væsken løber ud, og forhindre vand og ingen luft.
Let at gøre, men tidskrævende og beskidt

For at ændre bremsevæske er ikke særlig svært. Du skal dog regner med, at det tager lang tid og er helt snavset. De nødvendige værktøjer kan være dyrt, selv hvis væsken ikke koster meget. Hvis du lægger dine hænder (og sandsynligvis dit tøj) gerne gøre snavset, kan du spare penge. Men dit værksted har alle de redskaber og viden, således at forandring er mulig, og du får spare en masse tid, kan du bruge meningsfuldt.

For at fylde en bil gas tank sikkert med LPG, er en tæt forbindelse påkrævet. Tilslutningsslangen af ​​dispenseren skal tilsluttes brændstoftanken påfyldningsstudsen at ingen gas kan undslippe. I Tyskland, derfor er alle gastanke udstyret med ACME systemet. Dette system bruges af alle LPG tankstationer i Tyskland. Der er nu næsten 8.000 tankstationer i Tyskland, der også tilbyder LPG.

Ud over at Tyskland og Belgien, Luxembourg, Irland og Schweiz anvender ACME systemet.
Hvem ønsker at rejse til andre europæiske lande i bil, men stadig kan tanke op LPG. I næsten alle europæiske lande, netværket af tankstationer er lige så stramme Autogas som i Tyskland. Derfor er der ved benzinpåfyldning af autogas udlandet ingen problemer. Tilbehør leverandører eller direkte på de virksomheder, der tilbyder en konvertering til LPG, er tilgængelige tilsvarende adaptere.
For næsten alle europæiske lande med undtagelse af dem, der allerede er nævnt ovenfor, er parabol adaptere påkrævet. De eneste undtagelser er Storbritannien, Sverige, Norge og Holland. I disse lande er der behov for såkaldte bajonet adaptere.
Det er ikke altid så let for en bilejer at finde ud af, hvilke adaptere i landet er nødvendig. Derfor giver det mening at få til et komplet sæt af adaptere.
Omkostningerne er lave. Købet af passende adapter værd af økonomiske årsager i alle tilfælde, da omkostningerne til LPG-brændstof mindre end halvdelen af ​​benzin. Derfor bør være klar, når de rejser til andre europæiske lande er altid den nødvendige Tankadapter.

yderligere