Login
Register
startmenuen

Dubai - byen af de højeste skyskrabere

Dubai, byen af ​​de mest luksuriøse hoteller, de dyreste biler, de største indkøbscentre, de mest utrolige attraktioner - er blevet en af ​​de mest luksuriøse feriemål i verden. Nye hotelkomplekser vokser og vokser, så turismen er en af ​​de mest rentable industrier, der bringer indkomst til Dubai. Skal se i Dubai er helt sikkert den højeste bygning i verden Burj Khalifa, med over 828 meter (2.716,5 fod) og mere end 160 historier. Den ultra hurtige elevator tager dig til 124. etage, hvor observation dæk er placeret. En masse af turister besøger Burj Khalifa hver dag, så det er meget nyttigt, hvis indgangen billetter er booket på forhånd.

Dubai, Burj Khalifa

Fordi vi besøgte Dubai i juli, hvilket synes at være lav turistsæsonen, havde vi ikke lang kø ved indgangen. Indgang priser er fra 25 EUR (28 USD) per person, afhænger time af besøget. Udsigten over byen fra den højeste bygning i verden er fantastisk, især om natten.

Dubai, Se fra 124. etage af Burj Khalifa

Forbløffende er også ballet dans af de største koreograferet springvand i verden - Dubai Fountain at Burj Khalifa Lake. Springvandet show udføres hver dag, hver halvdelen af ​​time om eftermiddagen og om aftenen. Kombinationen af ​​musik, vand og lys, med 6.600 lys, 25 farve projektorer, vand jets op til en højde på 45 etagers bygning, lyde af klassisk, arabisk og moderne musik, der gør showet magiske. Vi besluttede at se fountain Vis fra søen, så vi tog en elektrisk båd til en romantisk tur. Derfra har vi været i stand til at beundre nøje dansende vandstråler. Pris for 30 minutter sejltur på Burj Khalifa Lake er omkring 25 EUR (28 USD).

Dubai-fontænen, Burj Khalifa Lake

Skal se i Dubai er også Dubai Mall, det største indkøbscenter i verden med mere end 1.200 butikker; med den største repræsentation af modemærker under samme tag. Shopping kan tilfredsstille de gennemsnitlige kunder på den ene side og meget krævende kunder af de mest luksuriøse modemærker på den anden side. Mall of the Emirates tilbyder også shopping paradis; inde mall er tiltrækning af Dubai, Ski Dubai, en indendørs skisportssted og snowpark, hvor besøgende og beboere i Dubai, hvor udetemperaturen er 30, 40 grader Celsius eller endnu mere i løbet af sommeren, kan stå på ski på den iskolde ski hældning. Du behøver ikke at bekymre sig for skiudstyr og tøj, fordi du kan leje det foran den udvej.

Dubai, Emiraternes storcenter

Marina Dubai tilbyder luksuriøse boligområder lejligheder og hoteller, og det er en af ​​de mest expending del af Dubai.

For os var Dubai uforglemmelig oplevelse med mange ting at se og gøre. Med alle midler sætter vi Dubai på vores skal se liste.

yderligere