Login
Register
startmenuen

At vælge en duft fra en mands perspektiv

Har du nogensinde gik ind i et håndværk butik, der syntes at sprænge dig med fl mundtlig parfume det øjeblik du gik i døren? Eller har du nogensinde boet på et bed and breakfast prydet med stærkt duftende tørrede fl ower arrangementer på hver overflade? Nogle steder kan lugte så girly, at mænd ofte begynder at vride sig eller vandre ud. Efter alt, en mands fik et ry for at opretholde, ikke?

Her er nogle tips i at vælge den rigtige duft fra en mands perspektiv:

• Undgå berusende fl orals. Mens mange mænd nyder duften af ​​blomster på en kvinde, de fleste

mænd ikke ønsker et hjem, der altid lugter syrener, roser, og liljer. Det er fantastisk til

mormors hus, men ikke for deres egen plads.

• Woodsy og citrus dufte appellerer til de fleste mænd. Dufte som kalk, bergamot, cedertræ, grapefrugt, eukalyptus, fyr, og sandeltræ er gode valg. De giver en forfriskende følelse til et værelse.

• Krydderurter og krydderier er også en kønsneutral valg for hjemmet dufte som stearinlys og diffusorer. Kanel, vanilje, basilikum, salvie, og mynte nydes af både mænd og kvinder.

• Prøv nogle frugt- eller bagning dufte, hvor mænd ofte nyde. Men hvis fl orale noter er inkluderet, eller hvis de er alt for søde, kan duften tage på en mere feminin note.

Uanset om du er ude udrustning din egen bachelor pad, vælge et stearinlys din mand vil ikke modsætte sig, eller perking din lejlighed til din kæreste besøg, det mest vigtige ting at huske i udvælgelsen dufte er, at hver mand har sine egne præferencer. Nogle mænd vægrer sig ved en antydning af feminin fl orale, mens andre fi nder det lokkende. Nogle kan lide lugten af ​​frisk hakkede urter og andre som lugten af ​​skoven. Tag dig tid til figur ud af, hvilke dufte dig, eller din mand, kan lide bedst.

yderligere