Login
Register
startmenuen

Hvordan bilmotorer Arbejde

Har du nogensinde åbnet kølerhjelmen af ​​bilen og spekulerede på, hvad der foregik derinde? En bil motor kan ligne en stor forvirrende virvar af metal, rør og ledninger til de uindviede.
Du måske ønsker at vide, hvad der foregår simpelthen ud af nysgerrighed. Eller måske du køber en ny bil, og du hører ting som "3,0 liters V-6" og "dobbelt overliggende knaster" og "tunet port brændstofindsprøjtning." Hvad betyder alt dette betyde?
I denne artikel vil vi diskutere den grundlæggende idé bag en motor, og derefter gå i detaljer om, hvordan alle brikkerne passer sammen, hvad der kan gå galt, og hvordan man kan øge ydeevnen.
Formålet med en benzin bil motoren er at konvertere benzin i bevægelse, så din bil kan bevæge sig. I øjeblikket er den nemmeste måde at skabe bevægelse fra benzin er at brænde benzin inde i en motor. Derfor er en bilmotor er en forbrændingsmotor - forbrændingen foregår internt.
To ting at bemærke:

http://www.megaparts.eu/en/products/auto-parts/transmission-and-support-system/gearshift-selector-lever
Der er forskellige former for forbrændingsmotorer. Dieselmotorer er en form og gasturbinemotorer er en anden. Se også artiklerne om hemi-motorer, roterende motorer og totaktsmotorer. Hver har sine egne fordele og ulemper.
Der er sådan en ting som en ekstern forbrændingsmotor. En dampmaskine i gammeldags tog og damp bådene er det bedste eksempel på en ekstern forbrændingsmotor. Den brændsel (kul, træ, olie, uanset) i en dampmaskine brænder uden for motoren at skabe damp, og dampen skaber bevægelse inde i motoren. Forbrændingsmotor er meget mere effektiv (tager mindre brændstof per mile) end ekstern forbrænding, plus en forbrændingsmotor er meget mindre end en tilsvarende ekstern forbrændingsmotor. Det forklarer, hvorfor vi ikke kan se nogen biler fra Ford og GM hjælp dampmaskiner.
Lad os se på den interne forbrændingsprocessen nærmere i næste afsnit.

yderligere