Login
Register
startmenuen

En wrenching Time In Auto Parts

Efter at have prøvet enhver anden måde at spille spillet, efter lukketid planter, trimning personale, redesigne produktionsplaner og presse dollars her og der, er Jay Hedges forsøger en anden kurs.

Bevæbnet med detaljer om metal klemmer foretaget på hans Galesburg anlæg, er han på vej til Europa, i håb om at finde kunder, der vil hjælpe redde sin lille auto-reservedele selskab fra den hårde konkurrence og stor usikkerhed i hjemmet. `` Enhver, der ser på kort sigt for (US) bilindustri vil ikke gerne være afhængige af dem, `` sagde Hedges, executive vice president for Wittek Cos. International. Hvis hans navn lyder bekendt, kan det skyldes Hedges er den tidligere direktør for Illinois Department of Commerce og EU-anliggender.

For at forblive konkurrencedygtig, har hans firma gået til 344 arbejdstagere fra 750 for tre år siden, lukker fabrikker i år i Chicago, forstæder Lagrange og Pineville, NC, før du åbner den nye facilitet i Galesburg.

Hans søgen efter oversøiske kunder er symptomatisk for situationen for auto-dele industrien i USA, en sprællende hodge podge konglomerater og mom-and-pop butikker, der beskæftiger mere end 400.000 ansatte, en stor del af dem i auto-afhængige Midtvesten .

Industrien er klemt som aldrig før indefra og uden. Og når squeeze er overstået, vandt `t mange virksomheder være omkring at nyde opsving.

`` Der er mindre og mindre konkurrenter, men konkurrenterne er mere hård. Den stærke, der har overlevet er positionere sig for dem, der vil vare, og hvem vil ikke, `` sagde Mike Mills, en embedsmand med Jernberg Industries Inc., en Chicago auto-dele virksomhed, der har set sin ordrer dråbe med 10 procent hidtil i år.

http://www.megaparts.eu/en/products/auto-parts/transmission-and-support-system/...

Før det lave punkt i auto industry`s nedturen slutningen af ​​sidste år, 700 af de nationens store auto-dele virksomheder tabt $ 1,1 milliard i de første tre kvartaler af 1990 i henhold til den amerikanske handelsministerium.

Auto-dele virksomheder er under pres fra nationens tre store bilproducenter til at sænke omkostningerne. På samme tid, de sidder fast med tab eller flade overskud på grund af de massive nedskæringer i dele købt af bilproducenter.

Alligevel prisnedsættelserne er blot en del af automakers` udfordring, som branchens eksperter forudser vil føre til en omstrukturering og yderligere luge af den allerede formindsket industri.

Bilproducenter ønsker leverandører til at gøre mere af deres egen teknik, at en kostbar anmodning være sikker. De ønsker også virksomhederne til at danne alliancer med dem, kopiere den japanske stil, hvor bilproducenter arbejder tæt sammen med dele beslutningstagere. Men mange auto-dele virksomheder er tilbageholdende med at sværge absolut loyalitet over for en bilproducent. Dele ledere siger, at de ikke har tillid til bilen selskaber, og frygter, at de vil ty til deres gamle taktik kortsigtet køb og cut-hals bud.

Et eksempel på de bilproducenter strømlining af deres forsyningsbase er Chrysler Corp.`s planer for sin LH-model bil, som vil gå i produktion næste år. Det vil kun have 170 forsyning virksomheder sammenlignet med mere end 2.000 for mange andre Chrysler modeller.

Bilen selskaber er væsentlige tvinger forsynings- virksomheder til at oprette deres egne forsyningskæder og, som et resultat, bygge hele systemer af dele baseret på arbejdet i mange producenter.

Tilføjelse til auto-dele firms` kvaler er ekstra pres, som ikke eksisterede før.

Først er der tilstedeværelsen af ​​de syv japanske bilproducenter i USA og den perlerække af mere end 240 japanske auto-dele virksomheder, der har fulgt dem.

Amerikanske auto-dele virksomhederne har ikke haft megen succes sælger til de japanske transplantation firmaer. Transplantationer tegner sig nu for 11 procent af alle bilkøb i USA, der forventes tallet at stige til 16 procent i 1994, ifølge en University of Michigan undersøgelse.

Den anden trussel kommer fra kontrakten mellem De Forenede Auto Workers og de store bilproducenter. Virksomhederne er forpligtet til at betale arbejdstagere, om der er arbejde, et incitament for auto virksomheder til at bygge deres egne dele.

`` Det er en ny klub, der var ikke `t der før,` `sagde Sean McAlinden fra University of Michigan`s Center for Studiet af Automotive

Transport. `` Virksomhederne kan gå til leverandørerne og sige vi betaler disse mennesker alligevel. Vi kunne have dem gør din job.``

En sådan trussel, tilføjede han, er mere sandsynligt fra General Motors Corp., som har den største kapacitet til at bygge sine egne dele.

Så er der den verdensomspændende auto recession. Trods håb om nogle auto-dele embedsmænd som Jay Hedges, kan amerikanske auto-dele beslutningstagere ikke er let vende sig mod de oversøiske markeder, som de engang gjorde.

`` I fortiden, Nordamerika kunne have været nede, mens det europæiske marked boomede. Men desværre denne recession er meget globalt, `` sagde John P. Reilly, præsident og administrerende direktør for Tenneco Automotive, de nationens største producent af stød og udstødningssystemer.

Drevet af nedgangen i auto produktion, hans firma, der er baseret i forstæder Lincolnshire, har afskediget omkring 10 procent af sine 16.000 ansatte på verdensplan i det sidste år.

yderligere