Login
Register
startmenuen

37 SEO Eksperter Du bør følge på Twitter

Jeg har talt ved søgning konferencer siden 2001 og har brugt et ton af tid at få at vide, hvem der er hvem i branchen. Faktisk ser jeg frem til at se nogle af jer på SES Chicago for at diskutere Køber Legends. Hver dag ser det ud til, at der er en anden halv snes eksperter til at følge på SEO. Men hvem skal du virkelig være opmærksom på i 2014?

For startere, har brug for solide firmaer til at have en dokumenteret track record i den stadigt skiftende verden af ​​søgning - husk, søgemaskiner som Google jævnligt opdatere deres algoritmer. Et andet kriterium er evnen til at mestre alt fra at skabe indhold til sociale medier konti til oprettelse PPC-kampagner til at vende overskud for deres kunder. Efter alt, er det om at levere resultaterne.

Med alle de faktorer, der i tankerne, her er et udvalg af 37 SEO eksperter du bør vide om i 2014, i nogen bestemt rækkefølge. Nogle du måske har hørt om, andre ikke så meget. Uanset, disse eksperter har koteletter at fortjener din opmærksomhed.
Kristopher B. Jones er en industri førende SEO ekspert, iværksætter, og forfatter til den bedst sælgende bog Search-Engine Optimization: Din Visual Blueprint til Effektiv Internet Marketing. Kris er den tidligere præsident og administrerende direktør (CEO) i Pepperjam affiliate netværk og er i øjeblikket rådgiver for vores venner på Internet Marketing Ninjas.

"Get dine mest støttende kunder til at skrive anmeldelser om din virksomhed og forelægge dem for Google+." - Kris @ SEM Rush

Marcus Tober

Marcus fik sin start i jagten efter at udvikle SEO værktøj linkvendor.com, hvilket førte til ham at blive en pioner i søgning analytics software. Han grundlagde Searchmetrics i 2007. Hans kunder omfatter meget kendte mærker som Siemens, T-Mobile, og Symantec.
"Det fede ved søgning er den måde, det blot holder skiftende og voksende, hvilket betyder webstedsejere og marketingfolk er konstant at skulle tilpasse sig og udnytte nye muligheder for at maksimere deres søgning tilstedeværelse." - Marcus @ Econsultancy

Bruce Clay

Bruce har været involveret i jagten siden sin vorden, at have grundlagt Bruce Clay, Inc helt tilbage i 1996. Bruce har været på forkant med SEO-branchen lige siden. Han er en populær taler ved industri konferencer og er også forfatter til Search Engine Optimization All-in-One for Dummies.

yderligere