Login
Register
startmenuen

Limfri Laminatgulve

lueless laminatgulve er en ny gulvbelægning alternativ, der gør installation laminatgulve nemmere end nogensinde. I stedet for at anvende lim til laminat planker, hvor de slutte sig sammen, er limfri laminatgulve fremstillet med særlige fjer og not kanter, der klikker sammen og holder uden brug af ekstra lim. Det gør at installere disse gulve omtrent lige så let og ligetil som en boligejer kunne håbe på.

Limfri Laminatgulv Prep
Mængden af ​​prep du skal gøre afhænger meget af, hvilken type af præ-eksisterende gulv du beskæftiger sig med. En af de mest attraktive kvaliteter limfri laminatgulve er, at det kan installeres i løbet af næsten enhver allerede eksisterende gulv, med undtagelse af tæpper. Hvis du ønsker at være grundig, det er bestemt ikke en dårlig idé at rive den gamle ud, før du lægger i den nye, men vær forsigtig med at komme i over dit hoved. For eksempel, hvis du har fået gamle vinyl eller linoleum gulve, er det bedst at lade dem være. Mange indeholder asbest, der er udgivet som en støvet, hvis du begynder at rive dem ud. De er ikke farlige, hvis du lader dem alene, men hvis du beslutter at fjerne dem, vil du nødt til at hyre en autoriseret nedskæring asbest entreprenør til at komme ind og gøre arbejdet for dig. Udover disse forholdsregler, men alt det prep arbejde, du virkelig har brug for at gøre, er at sørge for det gamle gulv er ren, før du begynder at fastsætte den nye.

Lad din Laminat Alder Før installation
Når du køber din limfri laminatgulve, vil du ønsker at fjerne det fra kassen og lad det sidde i det rum, hvor det vil blive installeret i 48 til 72 timer. Dette gør det muligt at akklimatisere sig til luftfugtigheden i dit hjem, og forhindrer det i at rive fra hinanden dit gulv under indledende faser af ekspansion eller sammentrækning. Når laminatet er ældet korrekt, men du er alle indstillet til at starte installationen.

Brug for en ny gulvbelægning mulighed? Klik her for at leje en lokal

Gulvbelægning Contractor
Fra nu af, det er en Snap
Ting derfra på ud er ret ligetil. Du bliver nødt til at fastlægge en dampspærre og en sund underlag, før du lægger ned laminatet selv, og da limfri laminatgulve er et flydende gulv produkt, du ønsker at måle den plads omhyggeligt og klippe dine brædder sådan at du lader en 1/4 "hul på væggene for at give mulighed for ekspansion. Sørg også for at følge alle producentens anvisninger nøje, og udnytte hjælp af en slagklods og stramme stropper, så du får dit gulv monteres så stramt som muligt . Limfri laminatgulv kan adskille lidt over tid, hvis ikke er installeret korrekt, selvom det er yderst sjældent, hvis du følger retningslinjerne installation eller har det gjort af en professionel gulvbelægning kontaktor. Bortset fra det, alt hvad du har virkelig fået at huske er at snap brikkerne sammen . Før du ved af det (normalt i en lang weekend, afhængig af den plads, du dækker og dit niveau ekspertise), du vil sidde tilbage og beundre et smukt nyt gulv.

Limfri Vinyl
Mens limfri laminat er langt den mest populære limfri gulvmateriale på markedet, er limfri vinylgulve vinder i popularitet som godt. I modsætning til laminat, disse vinyl produkter kommer fremstillet med klæbestrimler fastgjort til undersiden af ​​fliser eller strimler. Du skal blot passe gulve stykker sammen, fjerne den beskyttende tape fra limen, og vedhæft hvert stykke til undergulvet. Limfri vinylgulve har normalt en sammensat glasfiber overflade, og er lavet til at efterligne alt fra hårdttræ til keramiske fliser til natursten. Det er ikke så bevist som laminatgulve som i endnu, men som en ny, let at installere gulvmateriale, det er bestemt værd at se.

yderligere