Login
Register
startmenuen

Sundhedsmæssige fordele af Tennis: Hvorfor spille tennis?

Dens historiske moniker har været "sport for livet". Men er det virkelig sandt? Ifølge verdenskendte forskere fra en række forskellige discipliner, er der ingen tvivl om, at tennis er en af ​​de bedste sport for dig at spille.

Her er fakta:

1. Personer, der deltager i tennis 3 timer om ugen (ved moderat kraftig intensitet) skære deres risiko for at dø i halvdelen af ​​enhver årsag, ifølge læge Ralph Paffenbarger der studerede over 10.000 mennesker i løbet af en periode på 20 år.
 
2. Tennis spillere scorede højere i kraft, optimisme og selvværd, mens lave lavere i depression, vrede, forvirring, angst og spændinger end andre atleter og ikke-atleter ifølge Dr. Joan Finn og kolleger på Southern Connecticut State University.
 
3. Da tennis kræver årvågenhed og taktisk tænkning, kan det generere nye forbindelser mellem nerverne i hjernen og dermed fremme en levetid på fortsat udvikling af hjernen, rapporterede forskere ved University of Illinois.
 
4. Tennis udkonkurrerer golf, inline skating og de fleste andre sportsgrene i udvikle positive personlighed egenskaber ifølge Dr. Jim Gavin, forfatter til The Motion Habit.
 
5. Konkurrencedygtige tennis forbrænder flere kalorier end aerobic, rulleskøjteløb eller cykling, ifølge undersøgelser om kalorieindhold udgifter.

Med disse resultater i tankerne, lad os tage et kig på 34 konkrete grunde til, at du bør overveje at spille tennis regelmæssigt!

Fysiske grunde til at spille tennis

Tennis hjælper din:
 
1. kondition ved at brænde fedt og forbedre din kondition og opretholde højere energiniveauer.
2. anaerobe fitness ved at tilbyde korte, intense byger af aktivitet under et punkt efterfulgt af resten, som hjælper musklerne bruge ilt effektivt.
3. evne til at accelerere med praksis i sprint, hoppe og lunging at bevæge sig hurtigt.
4. kraftfuld første skridt ved at kræve forventning, hurtig reaktionstid og eksplosion i aktion.
5. hastighed gennem en række side-til-side og op og ryg sprints at jage bolden.
6. benstyrke gennem hundredvis af starter og stop, som opbygge stærkere benmuskler.
7. generelle koordinering krop, da du er nødt til at flytte ind i position, og derefter justere din overkrop til at ramme bolden med succes.
8. grovmotorisk kontrol gennem domstol bevægelse og bold-slående færdigheder, som kræver kontrol over dine store muskelgrupper.
9. fine motorstyring ved brug af touch-shots som vinklede flugtninger, drop skud og lobs.
10. agility ved at tvinge dig til at ændre retning så mange som 5 gange i 10 sekunder under en typisk tennis punkt.
11. dynamisk balance gennem hundredvis af starter, stopper, ændringer i retning og rammer på flugt.
12. tværs af uddannelse ved at tilbyde en fysisk krævende sport, der er sjovt at spille for atleter, der er ekspert i andre sportsgrene.
13. knoglestyrke og tæthed ved at styrke knogler unge spillere og medvirke til at forebygge knogleskørhed i ældre.
14. immunsystem gennem sin conditioning effekter, som fremmer den generelle sundhed, fitness og modstandsdygtighed over for sygdomme.
15. ernæringsmæssige vaner ved at spise tilstrækkeligt inden konkurrencen at øge energiproduktionen og efter konkurrencen til at praktisere ordentlig recovery metoder.
16. øje-hånd koordination, fordi du hele tiden dømme timingen mellem on-kommende bold og korrekt kontaktpunkt.
17. fleksibilitet på grund af den konstante strækning og manøvrer for at returnere bolden mod din modstander.

yderligere