Login
Register
startmenuen

Hvad er årsagen til, at du hører det så ofte, og hvad er denne inverterteknologi?

Sikkert har du alle hørt om de såkaldte inverter klimaanlæg og hvor meget bedre de sammenlignes med konventionelle.

Før vi analyserer denne teknologi, skal vi kort beskrive driften af ​​klimaanlæg generelt, omformeren eller ej. Klimaanlæg består af luftvarmepumper, hvis drift er baseret på en kølecyklus, hvor kølemidlet i de fleste tilfælde er freon, komprimeret på den udvendige maskine, flydende og derefter udtømt og forgaset på den indvendige maskine. Hele inverterteknologien fokuserer på den motor, som kompressoren bruger.

Behovet for opvarmning eller køling af et rum er aldrig stabilt. De ændrer sig konstant afhængigt af den interne temperatur, der hersker både i lokalet hvor anlægget er placeret og i omgivelserne, størrelsen på det rum, der skal dækkes af klimaanlægget, antallet af personer og elektriske apparater i rummet, tab af temperatur på grund af isolering af rummet og meget mere. Af denne grund er behovet for en "intelligent" mekanisme blevet skabt, som kan tilpasse klimaanlæggets drift, baseret på behovene. Denne intelligente mekanisme hører omformerens navn.
Klimaanlæg med inverterteknologi

Klimaanlæg med inverterteknologi har evnen til at regulere deres drift og især deres kraft, baseret på behovene i det rum, de skal opvarme eller afkøle. Indstilling af enhedens strøm opnås automatisk via kontrolkortet, hvilket bestemmer strømforsyningen afhængigt af rumtemperaturen og den ønskede temperatur, som vi indstiller på fjernbetjeningen.

yderligere