Login
Register
startmenuen

Command cylindre fra vores butik

Cylinderstemplerne har funktionen at "støbe" forskellige materialer. I bremsesystemet anvendes koblings- og styrestyringens indgangs- og styresylinder i dag hydraulisk. Hvad der skelner dem fra andre lignende cylindre er blot navnet: hovedbremsecylinder og servo cylinder. Som allerede nævnt er sådanne enheder også nødvendige i andre systemer. For at opnå de nødvendige resultater og derfor øge virkningsstyrken har begge cylindre en fællesnævner. Primær kraft stammer fra førerens handling og kan være push på pedalen eller rotationen af ​​rattet.

Dette er en svag kraft, der inden brug af indløbsbeholderen skal øges i bremsesystemet ved hjælp af servobremsen. De nødvendige elementer til dette formål er hydraulikolie og en fleksibel slange. På dette tidspunkt er kraften stadig svag og virker på et stempel, der skubber væk olien. Den mængde olie, der kan skubbes, afhænger af stempeloverfladen. Derefter kommer olien ind i kontrolcylinderen, hvor et stempel har en større overflade. Denne overflade kan skubbe en større mængde olie og øge indgangskraften. Dette er et af funktionerne i det hydrauliske system. Det er nødvendigt at beregne fra sag til sag, hvor stor stempelets overflade er for at forårsage den ønskede virkning. Det betyder, at ved at installere en turbolader, er det også nødvendigt at ændre det hydrauliske system. Det hydrauliske systems gode funktion afhænger i vid udstrækning af mængden og niveauet af olierensning.

For at kontrollere sin status, skal du bare se på den specielle gennemsigtige tank. Hvis væsken indeni er mørk, er olien snavset, og det hydrauliske filter kan ikke rense det nok. I dette tilfælde er det nødvendigt at skifte olie og udskifte filteret. Hvis du er på udkig efter kvalitets reservedele, skal du besøge vores online butik, hvor du finder alt hvad du behøver: olieniveau pedal, rattet tværs, dæk pres, bodyboard side osv.

yderligere