Login
Register
startmenuen

Sødt spørgsmål - interessant slik!

Alle, voksne og børn elsker slik! Og hvem ved, hvordan oversættelsen af ​​ordet "søde" lyder fra latin? Oversættelsen er ret simpel - det forberedte stof. Egypten blev det første land i verden, hvor slik blev til. I Rusland blev de første slik fremstillet af honning, ahornsirup og melasse.

Den mest russiske søde er fuglens mælk. Først var det en kage, den var forberedt af geléet "agar-agar", som er opnået ved hjælp af tang. Derefter er produktionen af ​​kager omdannet til produktionen af ​​slik "Bird's Milk".

Det mest kosmiske slik er chupa-chups. En af besætningerne i den russiske kosmonautik ønskede candy, og ledelsen betragtede de sikreste candy chupa-chups. Derefter blev producenten af ​​Chupa Chups glorificeret!

De mest usædvanlige slik i verden er finsk. De forbereder dem med forskellige og uafhængige af vores sædvanlige smag. Slik kan det være surt eller saltt, for eksempel øl, og nogle slik har smag af olie eller sådan noget.

Den største kasse med slik er fra firmaet "Master Food". Dette firma lavede en kasse med slik 2,5 meter lang og 1,5 meter bred til et kulinarisk show, som omfattede omkring 800 kg søde sager!

Det største slik er bjørnen "Hagi-Boy". Dens dimensioner kan ligestilles med et menneske - en højde på 168 cm, selv om det er 8 gange mere end en almindelig person - 633 kg! Produktionen af ​​slik krævede en speciel form, der vejer 4 tons og ca. 2 ugers tid.

De mest berømte slik er praline. Første gang de blev lavet i 1663 i Tyskland for den franske ambassadør. Til dato betragtes disse slik som salgsleder i Tyskland og Schweiz.

De mest romantiske slik er slik med jordbærfyldning. Så tællede de tyske psykologer ud fra deres analytiske arbejde.

yderligere