Login
Register
startmenuen

DEN BEDSTE vand at drikke, og de typer, der bør undgås

Vand: det gør op næsten 75% af din krop og er absolut nødvendigt for livet.

Du kender sikkert, du skal drikke 8 til 10 glas denne livgivende væske om dagen, men har du givet alvorlige overvejelser om kvaliteten af ​​dit vand?

Vores vand guide vil fortælle dig alt hvad du behøver at vide om vand, og som slags er bedst for optimal sundhed.


Vand er eliksir af liv-uden den kan vi ikke eksistere. Men det vand, du drikker hver dag, kunne være at skade dit helbred!

VAND, VAND overalt og ikke en dråbe at drikke
I USA, har vi mange forskellige muligheder for vores drikkevand, men de er ikke alle sunde!

Ledningsvand er kommunalt vand, der kommer ud af vandhaner og er blevet behandlet, behandlet og desinficeres. Det oprenses med chlor og generelt har tilføjet fluorid. Men en af ​​de biprodukter fra at bruge klor i drikkevandet er knyttet til kræft1.
Destilleret vand kan være enhver form for vand, der er fordampet og opsamlet, efterlader alle faste rester, herunder mineraler. Destilleret vand har ingen mineraler i det overhovedet.
Omvendt osmose vand er blevet tvunget gennem membraner, der fjerner større partikler, forurenende stoffer og mineraler. Omvendt osmose vand er normalt acidic2.
Deioniseret vand har haft ioniserede urenheder og mineraler fjernet fra det, men ikke bakterier eller patogener.
Alle de ovennævnte vande mangler essentielle mineraler, der er nødvendige for et godt helbred. Mineral mangel kan føre til insulinresistens, migræne, højt blodtryk, forstoppelse og endda uregelmæssig puls!

Farerne ved flaskevand
Aftappet farvande fortjener særlig opmærksomhed, fordi de er ikke altid så rene som man kunne forvente dem til at være.
Her er nogle grunde til ikke at vælge flaskevand:

Farlige giftstoffer fra nogle plastik vandflasker kan sive ned i dit vand.
Flaskevand er ofte netop renset kommunalt vand og mangler vigtige mineraler. (Mærker som Dasani og Aquafina rengøres-up by vand.)
Rensende, aftapning og forsendelse vand kræver enorme ressourcer og bruger mere vand end når du får dit vand fra en ren kilde i første omgang.
Hvis du bruger du flaskevand, sørg for at bruge genanvendelige glas- eller plastbeholdere, og prøv ikke at forbruge ultra oprensede kommunale farvande til fordel for naturligt rene kilder.

MINERAL RICH H2O
Det bedste vand at drikke er naturligvis ren, ren og fuld af naturligt forekommende mineraler:

Nå vandet kommer fra et hul boret i den begrundelse, at vandhaner i en vandkilde. En pumpe bringer det til overfladen. Hvis du ikke har adgang til byens vand, så ville du brug for en brønd.
Naturligt kildevand strømmer op fra en naturlig kilde, og tappes ved kilden.
Artesiske eller kildevand kommer fra en naturlig kilde, men er aftappet off-site og behandles og renses.
Mineralvand kunne være naturligt kildevand eller artesisk vand, kommer fra en underjordisk kilde, og indeholder mindst 250 dele per million (ppm) af opløste faste stoffer, herunder mineraler og sporstoffer.
Alle vandtyper ovennævnte har essentielle mineraler og næringsstoffer som magnesium, kalium og natrium.

Mineraler er vigtige for næsten alle funktioner i din krop, især dine binyrer. Lær mere om binyretræthed og hvorfor mineraler er så vigtige for hydrering i denne artikel: Adrenal Fatigue: Symptomer & Løsninger for dette underrapporteret Betingelse Selv din læge ikke kender.

Mineralrige vand kan være en kilde til disse næringsstoffer, men hvis du ikke kan få disse farvande på grund af omkostninger eller din placering, så hjemme filtre er en mulighed.

FILTRE
Kig efter disse typer af filtrering, når du køber filtre eller flaskevand:

Absolut 1 mikron filtrering fjerner eventuelle partikler, der er større end 1 mikron i størrelse. Denne filtrering efterlader mineraler i vand.
Ozon bruges af vand på flaske selskaber i stedet for klor for at fjerne baceria. Ozon ændrer ikke mineralindhold i dit vand.
Husk, at enhver filter er bedre end ingen filter, så selv standard "pour gennem" filtre som dem fra Brita hjælpe rense dit vand, kan fjerne klor og forbedre smagen, men også fjerner mineraler.
Hvis du ikke får nok mineraler fra vand og din kost, så prøv derefter en mineraltilskud ligesom Krop Økologi s Ocean Plant Uddrag. Denne fantastiske formel er en koncentreret ernæringstilskud, der kan afvænning din krop mod skadelige stoffer og give dig de mineraler, du har brug for at trives.


Hvis du ikke får nok mineraler fra din vand og din kost, så har du brug et mineral supplement. Ocean Plant Extract giver de mineraler, du har brug for, B-vitaminer, og mere!

VAND: ungdommens kilde
Vand er en af ​​de vigtigste dele af en sund livsstil, så sørg for at du vælger den bedst mulige vand, undgå farlige plast, og få nok vitale mineraler.

Med 8 til 10 glas om dagen af ​​rent vand, vil du have energi og vitalitet som aldrig før.

Kilder:

Undersøgelse: Vandrensning biprodukt forbundet med kræft hos rotter, CNN.com, 17 jun 1997.
http://www.cnn.com/HEALTH/9706/17/nfm/nfm.water/
Efraim, Rebecca, "Hvad er den bedste vand at drikke?" ConsciousChoice.com, sep 2003. http://www.consciouschoice.com/2003/cc1609/editorsnote1609.html
Andre kilder;

Davis, William, "Er din Flaskevand Killing dig?" LE Magazine, feb 2007.

yderligere